Põhiline Voogesitusteenused Kuidas kustutada otsinguajalugu teenusest Google Photos

Kuidas kustutada otsinguajalugu teenusest Google Photos



Google Photos pole mitte ainult mugav koht fotode salvestamiseks ja korrastamiseks, vaid on ka viis teiste kasutajatega jagada ja nendega suhelda.

Mõnikord võite kohata soovimatut pilti, mis jääb teie ajalukku. Kui see juhtub, on kõige parem eemaldada see, et vältida ebameeldivate olukordade tekkimist, näiteks selgitada, miks teil on Google'i fotode ajaloos kindel pilt.

Sel juhul on kõige parem ajalugu kustutada ja foto oma tegevuslogist eemaldada. Selles artiklis selgitatakse, kuidas seda teha.

Kustutage kogu Google'i tegevus

Kõige lihtsam ja turvalisem viis oma Google Photos otsinguajaloo kustutamiseks on teatud aja jooksul oma Google'i konto tegevuse kustutamine. See meetod eemaldab aga kõik, mis olete kõigis Google'i toodetes teinud.

See tähendab, et kõik YouTube'is otsitud videod, kõik Google Images, Google Mapsi asukohad ja mitmed muud asjad, mis on praegu teie Google'i kontole sisse logitud, kaovad.

Seetõttu varundage enne jätkamist kindlasti kõik vajalik. Või valige lühike aeg, mis ei mõjuta teie muid tegevusi liiga palju. Näiteks ainult ühe tunni pikkuse ajaloo kustutamise valimine (kus olete selle kindla Google'i pildiga suhelnud) salvestab tõenäoliselt suurema osa olulistest andmetest.

Kogu oma Google'i konto tegevuse kustutamiseks toimige järgmiselt.

  1. Minge Google'i lehele Minu tegevus oma brauserist.
  2. Logige sisse oma konto mandaadiga. Kasutage kindlasti seda Google'i kontot, kust olete pildiga suhelnud.
  3. Klõpsake otsinguriba kõrval ikooni „rohkem” (kolm vertikaalset punkti).
  4. Valige rippmenüüst „Kustuta tegevus:”.
  5. Valige vasakpoolsete valikute seast soovitud periood.

Valiku „Kogu aeg” valimine kustutab kõik üksused, millega olete kunagi oma Google'i kontoga ühendatud rakenduste kaudu suhelnud. Kindlam on valida kas „Viimane tund”, kui olete sel ajal fotoga suhelnud, või periood „Kohandatud vahemik”. Kuid see valik võimaldab teil valida ainult päevade perioodi. Tunniaega ei saa valida.

Kui olete perioodi valinud, kinnitage lihtsalt oma valik ja pilt kaob ajaloost.

Üksiktegevuse kustutamine

Kui teate soovimatu Google'i pildiga suhtlemise täpset hetke, võite selle interaktsiooni oma tegevuslogist kustutada.

Selleks peate minema ainult Google'i lehele Minu tegevused ja leidma selle üksuse avakuval olevast voost. Samuti saate üksust otsida, sisestades märksõna või kuupäeva.

Kui olete seda teinud, klõpsake lihtsalt vastastikmõju kõrval ikoonil „rohkem” (kolm horisontaalset punkti) ja klõpsake nuppu „Kustuta”.

Tühjendage vahemälu ja salvestusruum Androidi rakendusest

Kui teil on Android, saate rakenduse seadetest salvestusruumi ja vahemälu tühjendada. See eemaldab rakenduse ajaloo. Selleks peate järgima neid samme:

mängib lüliti wii u mänge
  1. Minge oma seadme rakendusse Seaded.
  2. Avage menüü Rakendused. Selle võib loetleda ka kui „Rakenduse teave” või „Rakendused”.
  3. Kerige loendit, kuni leiate valiku „Fotod”.
  4. Teabekuvale sisenemiseks sisestage fotod.
  5. Valige jaotises „Kasutamine” menüü „Salvestusruum”.
  6. Puudutage andmete kustutamiseks nuppu „Kustuta andmed” või „Ruumi haldamine”.
  7. Puudutage ka käsku „Tühjenda vahemälu”.

See kustutab kogu teie rakenduse ajaloo. Märge: peate pärast selle meetodi sooritamist uuesti rakendusse Fotod sisse logima. Seetõttu veenduge, et enne jätkamist oleksite kõik oma volitused kätte andnud.

Selle meetodi puhul on hea see, et kustutate ainult rakenduse Photos ajaloo. Erinevalt eelmainitud meetodist jääb kogu muu Google'i tegevus puutumatuks. Teiselt poolt eemaldab see telefonist kogu rakenduse ajaloo ja seda ei saa kuidagi piirata ainult kindla ajaperioodiga.

Keela rakendus (tehase lähtestamine)

Mõnel juhul ei luba rakendus teil vahemälu ega ajalugu tühjendada. Selle lahendamiseks on olemas viis, kuid see nõuab rakenduse tehaseseadete lähtestamist.

Selleks peaksite:

  1. Järgige ülaltoodud jaotise nelja esimest sammu, kuni pääsete juurde rakenduse teabekuvale Fotod.
  2. Puudutage ekraani ülaosas nuppu Keela. Ilmub dialoogiboks, mis palub teil otsust teha.
  3. Valige käsk Keela rakendus.
    Kui olete selle käsu täitnud, unustab rakendus kõik andmed ja suhtlused, mis teil sellega olid. See eemaldab teie otsinguajaloo täielikult.
  4. Vajutage nuppu Luba. See peaks olema samas kohas, kus varem oli keelatud. Kui te seda ei tee, jääb rakendus keelatuks ja te ei saa seda kasutada.

Kui olete seda teinud, peate uuesti oma kontole sisse logima. Kogu edasine tegevus jääb uuesti rakenduse salvestusruumi, kuni otsustate ajaloo uuesti eemaldada.

Hoidke oma ajalugu enda teada

Google'i tegevuse kustutamine peaks olema alati viimane abinõu. Kui kasutate jagatud kontot, on alati hea eemaldada kõik jäljed, mis võivad teie privaatsust rikkuda, sealhulgas tavaliselt Google'i otsing, videod ja Google'i fotod.

Kui aga kasutate privaatset kontot, oleks parem hoida see kaitstud ja kaitstud, selle asemel et kustutada oma tegevuslogi ja riskida protsessis andmete kadumisega.

Millist meetodit eelistate oma teenuse Google Photos tegevuste kustutamiseks? Miks? Jagage oma kogemusi allpool olevas kommentaaride jaotises.

Huvitavad Artiklid

Toimetaja Valik

Kuidas muuta Google'i koduhäire heli
Kuidas muuta Google'i koduhäire heli
Äratuskellad on minevik. Tänapäeval on palju ägedaid nutikaid äratuskellasid. Näiteks, kas teadsite, et saate oma Google Home'i kasutada häirena? Reeglina võivad piiksuvad häired olla väga
Kuidas eemaldada tulekahju rakendusest Alexa
Kuidas eemaldada tulekahju rakendusest Alexa
Esiteks on Amazon Firestick üks populaarsemaid Alexa seadmeid seal. See on Bluetoothi ​​kaugjuhtimispult, mis on varustatud häältoega ja klanitud, minimalistliku disainiga. Nagu iga teine ​​Alexa seade, on ka teie Firestick
Mis on HKEY_LOCAL_MACHINE?
Mis on HKEY_LOCAL_MACHINE?
HKEY_LOCAL_MACHINE, sageli lühendatud HKLM-ks, on registri taru, mis sisaldab enamikku Windowsi konfiguratsiooniandmetest.
Kuidas aksolotleid Minecraftis taltsutada
Kuidas aksolotleid Minecraftis taltsutada
Kui teate, kuidas aksolotleid taltsutada, saate neid aretada ja teha neist oma liitlased. Siit saate teada, mida aksolotlid söövad ja kust neid Minecraftis leida.
Gmaili konto lisamine Outlooki
Gmaili konto lisamine Outlooki
Nagu võite teada, on Outlook ühilduv kõigi suuremate e-posti teenuse pakkujatega. Kuna enamikul inimestel on vähemalt üks Gmaili konto, näitame teile, kuidas saate oma oma Outlooki lisada. Me selgitame protsessi
Hosts-faili haldamine Windows 10-s
Hosts-faili haldamine Windows 10-s
https://youtu.be/abKGhz_qoMw Hostifail on arvutifail, mida opsüsteem kasutab hostinimede IP-aadressidele kaardistamiseks. See on lihttekstifail, mida tavapäraselt nimetatakse hostiks. Windows 10-s pole see erinev. Vikipeedia määratleb
Kuidas saada Robloxis rohkem restoranikliente
Kuidas saada Robloxis rohkem restoranikliente
Minu restoran on Robloxi üks populaarseimaid ajaviiteid. Kasutajad võistlevad kõige kasumlikumate restoranide ehitamise eest avalikele või VIP-serveritele. Kuigi see on lõbus mäng, võib selles liikumine olla keeruline