Põhiline Seadmed Kuidas kontrollida, kellega teie asukohta iPhone'is jagatakse

Kuidas kontrollida, kellega teie asukohta iPhone'is jagatakse



Apple'i seadmed võimaldavad teil oma asukohta pere ja sõpradega jagada. Nad saavad jälgida teie asukohta, näha, kuhu lähete, ja tagada teie ohutuse. Saate neid seadeid igal ajal kohandada, kuid mõnikord võite unustada keelata teistel teie asukohta näha.

Kuidas kontrollida, kellega teie asukohta iPhone

Kui soovite teada, kuidas kontrollida, kellega olete oma iPhone'is oma asukohta jaganud, olete jõudnud õigesse kohta. See artikkel räägib teile kõike, mida peate asukoha jagamise funktsiooni kohta teadma.

Kuidas näha, kellega teie asukohta jagatakse

Iga Apple'i seadmega kaasas oleva rakenduse Find My abil saate oma sõpru leida ja oma asukohta jagada.

Kui soovite muuta nende inimeste loendit, kes teie asukohta näevad, toimige järgmiselt.

  1. Avage seaded.
  2. Puudutage ülaosas oma Apple ID-d.
  3. Puudutage valikut Leia minu.
  4. Näete inimeste loendit, kes teie asukohta näevad.

Võite kasutada ka rakendust Leia minu:

  1. Avage rakendus Leia minu.
  2. Puudutage valikut Inimesed.
  3. Vaadake üle nimekiri inimestest, kes saavad teie asukohta jälgida.

Kuidas peatada kellegagi asukoha jagamine iPhone'is?

Otsus oma asukohta kellegagi jagada on alati sinu teha. Kui soovite lõpetada oma asukoha jagamise konkreetse inimesega, on teil hea meel teada saada, et selle saavutamiseks on mitu võimalust. Juhendame teid kõigist neist.

Otsige üles Minu seaded

Esimene meetod nõuab, et pääsete juurde seadetele Leia minu ja eemaldate inimese.

  1. Avage oma seaded.
  2. Puudutage ülaosas oma Apple ID-d.
  3. Puudutage valikut Leia minu.
  4. Puudutage inimese nime nende inimeste loendis, kes näevad teie asukohta.
  5. Puudutage valikut Lõpeta minu asukoha jagamine.
  6. Näete viipa, mis palub teil oma otsust kinnitada. Puudutage uuesti nuppu Lõpeta minu asukoha jagamine.

Leia minu rakendus

Saate kasutada rakendust Leia minu, et muuta nende inimeste loendit, kes näevad teie asukohta.

Peate tegema järgmist.

  1. Avage rakendus Leia minu.
  2. Minge vahekaardile Inimesed.
  3. Näete loendit inimestest, kes näevad teie asukohta, ja inimestest, kelle asukohta näete. Need, kes näevad teie asukohta, on tähistatud tähisega Näevad teie asukohta. Valige, kelle soovite loendist eemaldada.
  4. Puudutage valikut Lõpeta minu asukoha jagamine ja kinnitage see, kui seda küsitakse.

Teine võimalus kellegagi oma asukoha jagamise lõpetamiseks on pühkida tema nimel vasakule ja puudutada kustutamisnuppu.

kuidas hulu otse-eetrisse salvestada

Isik eemaldatakse loendist, välja arvatud juhul, kui ta on andnud teile juurdepääsu oma asukohale. Sel juhul jäävad nad loendisse, kuid Can see your location eemaldatakse.

Rakendus Sõnumid

Rakenduse Sõnumid abil saate kontrollida, kas jagate oma asukohta konkreetse inimesega, ja lõpetada jagamise.

Peate tegema järgmist.

  1. Avage rakendus Sõnumid.
  2. Puudutage vestluslõimi kõnealuse inimesega.
  3. Puudutage tema fotot.
  4. Puudutage valikut Lõpeta minu asukoha jagamine.

Rakendus Kontaktid

Rakenduse Kontaktid abil saate kontrollida, kas jagate oma asukohta kellegagi, ja soovi korral selle keelata.

kuidas kõike facebookist kustutada

Selleks järgige allolevaid juhiseid.

  1. Avage rakendus Kontaktid / Avage rakendus Telefon ja toksake Kontaktid.
  2. Otsige üles kontakt, kellega soovite oma asukoha jagamise lõpetada, ja puudutage seda.
  3. Kui jagate nendega oma asukohta, näete valikut Lõpeta minu asukoha jagamine. Puudutage seda.
  4. Ilmub hüpiksõnum, mis palub teil oma otsust kinnitada. Puudutage uuesti nuppu Lõpeta minu asukoha jagamine.

Rakendus Maps

Kui teil on iOS 13.1 või uuem, saate navigeerimise ajal oma eeldatavat saabumist pere või sõpradega jagada rakendusega Maps.

Selle peatamiseks tehke järgmist.

  1. Puudutage juhiste ajal valikut Jaga ETA.
  2. Puudutage kõnealust kontakti, et lõpetada oma eeldatav saabumisaeg.

Kui jõuate sihtkohta, lõpetatakse ETA jagamine.

Kuidas lõpetada asukoha jagamine kõigiga

Lisaks konkreetsete inimestega asukoha jagamise keelamisele saate selle valiku täielikult välja lülitada ja keelata kellelgi teie asukoha teadmise.

Otsige üles Minu seaded

Asukoha jagamise lõpetamiseks seadete abil järgige allolevaid juhiseid.

  1. Avage oma seaded.
  2. Puudutage ülaosas oma Apple ID-d.
  3. Puudutage valikut Leia minu.
  4. Lülitage valiku Jaga minu asukohta kõrval olevat lülitusnuppu.

Võite kasutada ka seda meetodit:

kuidas fortnite'is kiiremini redigeerida
  1. Avage oma seaded.
  2. Puudutage valikut Privaatsus.
  3. Puudutage valikut Asukohateenused.
  4. Puudutage valikut Jaga minu asukohta.
  5. Lülitage valiku Jaga minu asukohta kõrval olevat lülitusnuppu.

Leia minu rakendus

Teine viis asukoha jagamise keelamiseks on rakenduse Leia minu seadete kohandamine.

Seda saab teha järgmiselt.

  1. Avage rakendus Leia minu.
  2. Juurdepääs vahekaardile Mina.
  3. Lülitage valiku Jaga minu asukohta kõrval olevat lülitusnuppu.

Pidage meeles, et kui olete oma asukoha jagamise uuesti lubanud, jätkavad kõik kontaktid, kes seda näevad, teie asukoha jagamist. Selle vältimiseks võite oma loendist kõik kontaktid eemaldada, kasutades ühte ülalkirjeldatud meetoditest.

Täiendavad KKK-d

Kuidas ma tean, kas keegi lõpetas minuga oma asukoha jagamise?

Kui keegi lõpetab teiega asukoha jagamise, ei teavitata teid sellest. Siiski on võimalus teada saada, kes on keelanud teil oma asukohta jälgida.

Üks meetoditest on inimeste loendi kontrollimine.

1. Avage rakendus Leia minu.

2. Minge vahekaardile Inimesed.

3. Näete inimeste loendit, kes näevad teie asukohta ja võimaldasid teil oma asukohta näha. Kui kõnealust inimest loendis pole, tähendab see, et ta on lõpetanud teiega asukoha jagamise.

Kui inimene asukoha jagamise uuesti aktiveerib, teavitatakse teid, kui olete endiselt tema loendis.

Jälgige inimesi, kes teie asukohta näevad

Kuigi oma asukoha jagamine võib olla kasulik, võiksite pöörata tähelepanu sellele, kellel on juurdepääs teie asukohale. Saate kontrollida, kellel on juurdepääs teie asukohale, ja vajaduse korral neid eemaldada. Teise võimalusena saate asukohateenused täielikult keelata.

Kas jagate oma asukohta sageli teistega? Milliseid meetodeid kasutate oma asukoha privaatseks hoidmiseks? Rääkige meile allpool olevas kommentaaride jaotises.

Huvitavad Artiklid

Toimetaja Valik

Kuidas muuta Google'i koduhäire heli
Kuidas muuta Google'i koduhäire heli
Äratuskellad on minevik. Tänapäeval on palju ägedaid nutikaid äratuskellasid. Näiteks, kas teadsite, et saate oma Google Home'i kasutada häirena? Reeglina võivad piiksuvad häired olla väga
Kuidas eemaldada tulekahju rakendusest Alexa
Kuidas eemaldada tulekahju rakendusest Alexa
Esiteks on Amazon Firestick üks populaarsemaid Alexa seadmeid seal. See on Bluetoothi ​​kaugjuhtimispult, mis on varustatud häältoega ja klanitud, minimalistliku disainiga. Nagu iga teine ​​Alexa seade, on ka teie Firestick
Mis on HKEY_LOCAL_MACHINE?
Mis on HKEY_LOCAL_MACHINE?
HKEY_LOCAL_MACHINE, sageli lühendatud HKLM-ks, on registri taru, mis sisaldab enamikku Windowsi konfiguratsiooniandmetest.
Kuidas aksolotleid Minecraftis taltsutada
Kuidas aksolotleid Minecraftis taltsutada
Kui teate, kuidas aksolotleid taltsutada, saate neid aretada ja teha neist oma liitlased. Siit saate teada, mida aksolotlid söövad ja kust neid Minecraftis leida.
Gmaili konto lisamine Outlooki
Gmaili konto lisamine Outlooki
Nagu võite teada, on Outlook ühilduv kõigi suuremate e-posti teenuse pakkujatega. Kuna enamikul inimestel on vähemalt üks Gmaili konto, näitame teile, kuidas saate oma oma Outlooki lisada. Me selgitame protsessi
Hosts-faili haldamine Windows 10-s
Hosts-faili haldamine Windows 10-s
https://youtu.be/abKGhz_qoMw Hostifail on arvutifail, mida opsüsteem kasutab hostinimede IP-aadressidele kaardistamiseks. See on lihttekstifail, mida tavapäraselt nimetatakse hostiks. Windows 10-s pole see erinev. Vikipeedia määratleb
Kuidas saada Robloxis rohkem restoranikliente
Kuidas saada Robloxis rohkem restoranikliente
Minu restoran on Robloxi üks populaarseimaid ajaviiteid. Kasutajad võistlevad kõige kasumlikumate restoranide ehitamise eest avalikele või VIP-serveritele. Kuigi see on lõbus mäng, võib selles liikumine olla keeruline