Põhiline Linkedin LinkedIni konto kustutamine [jäädavalt]

LinkedIni konto kustutamine [jäädavalt]



Kas soovite oma LinkedIni konto jäädavalt kustutada? Leidsite vana konto, mis pole enam asjakohane? Kas soovite oma praeguse konto kustutada ja uuesti alustada? See õpetus näitab teile, kuidas.

LinkedIni konto kustutamine [jäädavalt]

Hoolimata suhtlusvõrgustikust, on LinkedIn tore koht hängimiseks ja on täis positiivseid inimesi, kes üritavad arendada karjääri ja erialaste kontaktide võrgustikke. Abi on sellest, et see on täis professionaale, mitte juhuslikke inimesi ja muidugi on muidugi ka töö-, tööstus- ja karjäärialad.

LinkedIni konto kustutamiseks võiksite olla palju põhjuseid. Alates pimedusest kuni soovini taastada oma karjäär või elu täieliku muutusega. Kui enamik sotsiaalvõrgustikke püüab teist kinni hoida, kui terjer hoiab pallist kinni, on LinkedIn erinev. See võimaldab teil oma konto peatada või kustutada.



kas vestlusi loetakse snapchati skooris

Kustutage oma LinkedIni konto jäädavalt

Selle asemel, et seda meelt muuta, saate oma LinkedIni konto täielikult kustutada. See kustutab teie profiili, pildid, kontaktid ja kõik, mis on seotud teie LinkedIni eluga. Sellel lehel on teie konto sulgemiseks isegi otsetee. Ühes nurgas ülaosas on kiri Sule konto. Löö seda ja oled sulgemisviisardis.

Kustutage oma LinkedIni konto brauseris

Paljudel kasutajatel on seda tüüpi töölauabrauseris lihtsam teha, nii et alustame sellest. Kui olete arvuti lähedal, toimige järgmiselt.

  1. Logige sisse LinkedIni ja minge oma profiililehele.
  2. Valige Seaded ja privaatsus.
  3. Klõpsake vasakpoolses menüüs valikul „Kontoeelistused”. Seejärel klõpsake nuppu „Kontohaldus”.
  4. Kerige alla ja klõpsake nuppu Sule konto.
  5. Valige loendist üks konto sulgemise põhjustest. Seejärel sisestage konto sulgemise põhjuse kirjeldus (see on vajalik). Lõpuks klõpsake allosas valikul „Järgmine“.
  6. Lõpuks sisestage oma konto kinnitamiseks oma parool ja klõpsake nuppu „Sule konto”.

Näete endiselt hoiatust andmete kustutamise kohta ja meil on kahju, et näete, et te lähete, kuid LinkedIn ei tee teie lahkumisest liiga palju tüli.

Kustutage rakenduses oma LinkedIni konto

Soovi korral saate oma rakenduse LinkedIn ka kustutada. Protsess on peaaegu sama mis brauser.

  1. Logige sisse rakendusse LinkedIn.
  2. Valige paremas ülanurgas oma profiiliikoon.
  3. Valige ülaosas ‘Seaded’.
  4. Puudutage valikut Kontoeelistused.
  5. Valige vahekaardi Konto allservas suvand Sule konto.
  6. Valige Jätka ja lisage lahkumise põhjus.
  7. Sisestage kinnitamiseks oma parool ja valige Valmis.

Nagu ülal, näete teateid andmete kadumise ja kahetsuse pärast, kui lahkute, kuid teie konto suletakse jäädavalt.

Mis juhtub teie andmetega pärast LinkedIni konto sulgemist?

Sotsiaalvõrgustikud on kurikuulsad nii palju andmeid kogudes, kui neist pääseda saavad. Olles siis väga vastumeelne selle loovutamisele, kui soovite lahkuda. Mis juhtub kõigi teie andmetega, kui oma LinkedIni konto jäädavalt sulgete?

LinkedIini tingimuste jaotis 4.3 on väga selge, mis juhtub. Andmeid hoitakse umbes 30 päeva ja seejärel kustutatakse.

„Kui otsustate oma Linkedini (või SlideShare) konto sulgeda, lakkavad teie isikuandmed teistele meie teenustes tavaliselt 24 tunni jooksul nähtamatuks. Kustutame suletud konto teabe tavaliselt 30 päeva jooksul pärast konto sulgemist, välja arvatud allpool märgitud juhtudel.

aknad 10 aero lite

Säilitame teie isikuandmeid ka siis, kui olete oma konto sulgenud, kui see on mõistlikult vajalik meie juriidiliste kohustuste (sh õiguskaitsetaotluste) täitmiseks, regulatiivsete nõuete täitmiseks, vaidluste lahendamiseks, turvalisuse säilitamiseks, pettuste ja kuritarvituste ärahoidmiseks, meie kasutajalepingu jõustamiseks või täitmiseks teie taotlus meie uute sõnumite tellimuse tühistamiseks. Pärast teie konto sulgemist säilitame isikustamata teabe. ”

Ava oma LinkedIni konto uuesti

Konto sulgemine ei ole püsiv enne 30 päeva möödumist. Alates 20. päevast pannakse teie konto kustutamiseks valmis kustutusjärjekorda. Teil on need 20 päeva aega, et muuta oma meelt LinkedIini sulgemise kohta, kui soovite.

Kui teete seda, saate oma konto uuesti avada järgmiselt.

  1. Logige sisse LinkedIni nagu vanasti.
  2. Valige uuesti sisselogimisel kuvatud suvanditest uuesti.
  3. Oodake, kuni LinkedIn saadab teie registreeritud e-posti kontole kinnituse, et see oleksite teie.
  4. Kinnitage uuesti aktiveerimine meilisõnumist.

Pärast kinnitamist tuleks teie LinkedIni konto kohe uuesti aktiveerida. Kui proovite seda pärast 20 päeva, siis taasaktiveerimine nurjub ja olete tõesti oma LinkedIni konto jäädavalt kustutanud.

LinkedIn on andmete osas värskendavalt selge ning õiglane oma konto ja andmete kustutamise osas. Kuigi enamik andmeid kustutatakse, väidavad tehnilised kirjeldused, et osa neist säilitatakse, kuid anonüümseks. See on umbes sama hea kui praegu, nii et meil pole selles osas palju valikuid.

kuidas arvutist tulekeppi valada

Korduma kippuvad küsimused

Kas ma saan oma konto ajutiselt deaktiveerida?

Absoluutselt! Järgides kõiki ülaltoodud samme, valige konto sulgemise asemel valik „Hibernate Account”. See eemaldab teie profiili ja teabe, nii et teised kasutajad seda ei näe. Ainus asi, mida nad teie profiili külastades või teile sõnumit saata üritades näevad, on ‘LinkedIni liige’.

Nagu me nägime, pole ajalist piirangut, kui kaua saate oma kontot hibernida. Kui olete oma konto ennistamiseks valmis, logige lihtsalt sisse. Teie konto väljub talveunest kõigi sõnumite, sisu ja profiiliteabe puutumata.

Kui ma oma LinkedIni konto jäädavalt kustutan, kas ma saan teavet taastada?

Kahjuks mitte 30 päeva pärast. Kui olete oma konto kustutanud ja tunnete, et olete olulise teabe kaotanud või soovite selle ennistada, pole see esimese 30 päeva pärast võimalik.

Huvitavad Artiklid

Toimetaja Valik

Kuidas mängida muusikat Amazon Fire TV-pulgal
Kuidas mängida muusikat Amazon Fire TV-pulgal
Muusika kuulamise viisidest pole puudust, kuid kodus filmide vaatamiseks ostetud esmaklassilise helisüsteemi kasutamine on tõenäoliselt üks parimaid viise selle saavutamiseks. Lõppude lõpuks, miks peaks olema
Kuidas installida optilist draivi
Kuidas installida optilist draivi
Optiline draiv, olgu see vanakooli DVD-vorming või moodsam Blu-ray, on vähem levinud, kuna rohkem meie andmeid liigub võrgus, kuid see on siiski teie arvutis kasulik komponent.
Microsoft värskendab mikserit uute funktsioonidega
Microsoft värskendab mikserit uute funktsioonidega
Mikser, Microsofti Twitchi-laadne mängude voogesituse teenus, on saanud mitmeid muudatusi. Sellel on kõigil toetatud platvormidel uus avaleht koos erinevate täiustustega, sealhulgas sisusoovituste süsteemi muudatustega. Kodulehe uus kujundus on keskendunud esiletõstetud sisule ja pakub nutikamaid soovitusi. Samuti Auto-Hosting, mis on
Lubage või keelake OneDrive Personal Vault
Lubage või keelake OneDrive Personal Vault
Kuidas lubada või keelata personaalset varjatust OneDrive'is Windows 10-s Nagu mäletate, värskendas Microsoft 2019. aasta juunis OneDrive'i uue funktsiooniga 'Personal Vault', mis võimaldab faile pilves turvata. Esialgu oli see saadaval Austraalias, Uus-Meremaal ja Kanadas. Microsoft tegi selle oktoobris kogu maailmas kättesaadavaks
Kaustade lisamine Windows 10 menüü Start vasakule osale
Kaustade lisamine Windows 10 menüü Start vasakule osale
Selle õpetuse abil saate kaustu ja süsteemi asukohti lisada või eemaldada Windows 10 menüüsse Start.
Kuidas seadistada Exploreris kaustavaade kõigile kaustadele - loend, üksikasjad, paanid, väikesed või suured ikoonid
Kuidas seadistada Exploreris kaustavaade kõigile kaustadele - loend, üksikasjad, paanid, väikesed või suured ikoonid
Kuidas seadistada Exploreris kaustavaade kõigile kaustadele - loend, üksikasjad, paanid, väikesed või suured ikoonid
Keelake oma telefonirakenduse tegumiriba märk Windows 10-s
Keelake oma telefonirakenduse tegumiriba märk Windows 10-s
Kuidas keelata telefonirakenduse tegumiriba märk Windows 10-s, lisab rakendus rakenduse nupule tegumiriba märgi, millel on mitu lugemata sõnumit.